هاشم امینی اظهار داشت: در فاز اول این طرح، تأمین آب 10هزار روستای دارای تنش آبی یا فاقد تأسیسات آبرسانی به بهربرداری خواهد رسید و در گام بعدی برای رفع تنش های آبی، تأمین آب 7هزار و 138 روستا از محل اعتبارات محرومیتزدایی و تأمین آب 3هزار روستا در کشور نیز از سایر منابع اعتباری (منابع عمومی) توسط پیمانکاران بخش خصوصی انجام میشود.
وی، اعتبار فاز نخست این طرح را 50هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: تاکنون 29هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار مصوب برای این پروژه در نظر گرفته شده است که 15هزار و 300 میلیارد تومان آن تخصیص یافته و در حال حاضر از 45 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار هستند.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، تشکیل مجمع خیرین آبرسان کشور، انعقاد تفاهمنامه با خیرین و صنایع و نهادهای انقلابی برای مشارکت در آبرسانی به 2300 روستا، اتمام عملیات اجرایی آبرسانی در 660 روستا که خیرین در احداث تاسیسات آنها مشارکت داشتهاند از عمدهترین اقدامات خیرین آبرسان کشور اعلام کرد.
به گفته امینی ارزش مشارکت خیرین در آبرسانی به روستاها بالغ بر 2هزار میلیارد تومان بوده است.
تامین آب شرب پایدار 2300 روستا توسط خیرین آبرسان
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در آیین گشایش رسمی مجمع خیرین آبرسان آب شرب از تامین آب شرب پایدار 2 هزار و 300 روستای توسط توسط این مجمع خبر داد.