در این جلسه مقرر شد با هماهنگی با شهرداری های استان در شهرهایی که از تصفیه خانه فاضلاب بهره مند هستند، آبیاری فضای سبز با استفاده از پساب تصفیه خانه های فاضلاب انجام و در شهرهای فاقد تصفیه خانه نیز شهرداری ها مجاب شوند تا با قراردادهای بیع متقابل و ایجاد سامانه های تصفیه فاضلاب، از آب نامتعارف برای آبیاری فضای سبز بهره مند شوند.
دراین جلسه همچنین مقرر شد، شرکت پتروشیمی مهاباد و کارخانه سیمان، شرکت شهرک های صنعتی، نیروگاه سیکل ترکیبی و کارخانه نساجی خوی از پساب تصفیه خانه فاضلاب بعنوان جایگزین آب مصرفی خود استفاده نماید.
الزام صنایع و شهرداری های آذربایجان غربی به استفاده از آب نامتعارف
در جلسه معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی با معاون برنامه ریزی آب منطقه ای استان، بر عمل به بندهای 37 تا 40 برنامه هفتم توسعه کشور مبنی بر جایگرینی آب نامتعارف به جای آب متعارف در صنایع و شهرداری ها تاکید شد.