با تعویض به‌موقع الکتروپمپ چاه اصلی روستای آغجه مسجد انجام شد؛

پیشگیری از ایجاد اختلال در تامین آب شرب چند روستای شهرستان شاهین دژ

1

مدیر امور آب و فاضلاب شاهین دژ گفت: با تعویض به‌موقع الکتروپمپ چاه اصلی روستای آغجه مسجد، از ایجاد اختلال در تامین آب شرب چند روستای این شهرستان پیشگیری شد.

 علیرضافرج الهی اظهار داشت: در پی خارج شدن الکتروپمپ چاه اصلی روستای آغجه مسجد از مدار که نقش حیاتی در تأمین آب شرب روستاهای آغجه مسجد، سعیدآباد، گل و آغجه‌لوی قدیم دارد، واحد بهره‌برداری امور آب و فاضلاب شاهین‌دژ با سرعت و دقت بالا نسبت به تعویض به موقع الکتروپمپ و موتور این چاه اقدام و از بروز مشکل تامین آب شرب در این روستاها پیشگیری شد.
وی با بیان اینکه خرابی این الکتروپمپ بدلیل استهلاک بالا رخ داده بود، افزود: با توجه به اهمیت این چاه در تأمین آب چندین روستا، تیم فنی  بلافاصله پس از دریافت گزارش، عملیات تعویض را آغاز و در کمترین زمان ممکن مشکل را برطرف نمودند که علاوه بر جلوگیری از اختلال در تأمین آب شرب، رضایت ساکنان منطقه را نیز به همراه داشت. 

 

تصاویر