سهراب طالبی اظهار داشت: تعدادی از مشترکان از کدر و زرد بودن رنگ آب لولهکشی منزل یا محل کار خود به ویژه در ساعات اولیه روز گلایه داشتند که با نمونهبرداری و پایشهای به عمل آمده مشخص شد این امر ناشی از فرسودگی لولهکشی ساختمان است.
وی با بیان اینکه علاوه بر فرسودگی لولهها، فاصله طولانی شیر آب از کنتور نیز میتواند سبب بروز این مشکل شود، تصریح کرد: در صورتی که این مشترکان چند ساعت از آب لولهکشی استفاده نکنند به دلیل زنگ زدگی لولههای آهنی، آهن موجود در لوله با آب شرب مخلوط میشود ولی با مصرف بیشتر، آب زلالتر میشود. مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجانغربی افزود: آب شرب در تمام شهرها و روستاهای استان از مطلوبیت کامل برخوردار بوده و در این راستا منابع آبی تا نقطه مصرف به صورت روزانه و مستمر نمونه برداری و پایش میشوند.
طالبی، وجود نیترات بالا در آب شرب را تکذیب کرد و گفت: آذربایجانغربی استاتی صنعتی نبوده و امکان اینکه منابع آبی آلوده به نیترات باشند، وجود ندارد.
وی با بیان اینکه حداکثر حد مجاز نیترات ۵۰ میلیگرم در لیتر است، اعلام کرد: آبی که در آذربایجانغربی وارد تصفیهخانهها میشود از نظر میزان نیترات زیر ۵ میلیگرم در لیتر است که این مقدار در مقایسه با حداکثر مجاز، بسیار ناچیز است.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجانغربی اعلام کرد:
فرسودگی لوله کشی ساختمانها عامل کدر بودن آب مشترکان
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجانغربی گفت: تعدادی از مشترکان به کدر و زرد بودن رنگ آب لولهکشی منزل یا محل کار خود اعتراض دارند که این امر ناشی از فرسودگی لولهکشی ساختمان است.