این جلسه با محوریت راهاندازی سیستم پایش و کنترل کمی و کیفی پساب خروجی به صورت برخط و برگزار و نحوه ثبت اطلاعات و دادههای نتایج آزمایشگاه مربوطه در سامانه جامع محیط زیست و روشهای تامین مالی برای انجام تعمیرات و بازسازی به منظور ارتقاء راندمان تصفیه خانههای فاضلاب مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این جلسه خانی معاون سازمان محیط زیست استان بر انجام بازسازی، نوسازی و اورهال سامانههای فاضلاب جهت اجتناب از دریافت اخطارهای احتمالی محیط زیست و اعمال جرائم واحدهای آلاینده محیط زیست تاکید کرد.
احیاجاهدی معاون بهرهبرداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی ابراز امیدواری کرد، مجموعه پیگیریها و اقدامات صورت گرفته در راستای تامین منابع مالی مورد نیاز جهت بهتر کردن تصفیه خانهها نتایج مطلوبی در پی داشته باشد و براساس برنامهریزی تدوین شده در آینده نزدیک شاهد شروع اقدامات اساسی برای بهینه کردن عملکرد تصفیه خانهها خواهیم بود.
شایان ذکر است، سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون متر مکعب پساب با رعایت استانداردها و الزامات زیست محیطی در ۱۲ شهر و ۳ روستای استان آذربایجان غربی وارد محیطهای پذیرنده میگردد و به منظور ایجاد توازن در احداث شبکههای جمع آوری و ایستگاههای پمپاژ و تصفیه خانههای فاضلاب ضرورت دارد مجوز ماده ۲۳ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت برای توسعه تصفیه خانهها در شهرهای ارومیه، نقده، محمدیار، مهاباد، بوکان، سلماس و تازه شهر صادر گردد.
شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی پیش از این اسناد و مدارک مربوطه را تهیه و به مبادی ذیربط جهت ارائه مجوز ارسال و در انتظار اخذ مجوز است.