رعنا قدران با اشاره به اجرای طرح پیمایش و بررسی وضعیت مصرف آب نانواییها در سطح شهرستان خوی اظهار داشت: این طرح با هدف پایش مصرف، بهینهسازی منابع و اصلاح انحرافات احتمالی در قراردادهای مشترکین صنعتی و نیمهصنعتی از جمله نانواییها انجام شد.
وی گفت: بررسیها نشان داد که بیش از نیمی از نانواییهای شهرستان خوی مصرفی فراتر از ظرفیت مندرج در قرارداد خود دارند که این امر نه تنها موجب افزایش فشار بر شبکه آبرسانی میشود، بلکه ناعادلانه بودن بهرهبرداری از منابع آبی را نیز به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه این موضوع به دقت در حال بررسی است و در صورت نیاز، قراردادهای مربوطه بازنگری خواهد شد تا با مصرف واقعی تطبیق پیدا کند، افزود:
در عین حال، آگاهسازی صاحبان نانواییها نسبت به پیامدهای مصرف خارج از ظرفیت نیز در دستور کار قرار دارد.
وی اظهار امیدواری کرد، با تعامل و همکاری واحدهای صنفی، بویژه نانواییها، بتوانیم مدیریت مصرف آب را در سطح شهرستان خوی به شکل مؤثرتری پیش برده و از هدررفت منابع حیاتی جلوگیری شود.
مصرف آب بیش از نیمی از نانواییهای خوی بالاتر از ظرفیت قراردادی است
معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب خوی از اجرای طرح پیمایش و بررسی وضعیت مصرف آب نانواییهای سطح شهرستان خوی خبر داد و گفت: بیش از ۵۰ درصد از این واحدها، بیش از ظرفیت درجشده در قرارداد خود، آب مصرف میکنند.