تقی پاشایی اظهار داشت: این اعتبار به منظور بهبود و تأمین آب شرب روستاهای محمدشلی، دمدم، قوزلجه و سوسوز اختصاص یافته تا مشکلات آبرسانی این مناطق مرتفع شود.
وی افزود: ۲۰ درصد از این پروژه در سال ۱۴۰۳ به مرحله اجرا رسیده و پیشرفت قابل توجهی داشت که در سال جاری نیز با تخصیص باقی اعتبارات، عملیات اجرایی با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت.
معاون فنی و مهندسی شرکت آب و فاضلاب خوی تصریح کرد: این اقدام در راستای ارتقای کیفیت زندگی روستاییان و دسترسی آنان به آب شرب سالم انجام شده است و امیدواریم با تکمیل پروژه، شاهد رضایت کامل اهالی این مناطق باشیم.
پاشایی در پایان از همکاری فرمانداری شهرستان خوی و سایر نهادهای مرتبط قدردانی و تأکید کرد: شرکت آب و فاضلاب تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا این پروژه در اسرع وقت و با بهترین کیفیت به بهره برداری برسد.
تخصیص 9میلیارد ریال برای تأمین آب شرب چهار روستا در شهرستان خوی
معاون فنی و مهندسی شرکت آب و فاضلاب خوی، از اختصاص ۹ میلیارد ریال از محل اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری این شهرستان در سال ۱۴۰۴ خبر داد.