سیدمهدی عصمت ساعتلو در اين جلسه با تاكيد بر اهميت مديريت منابع و دارايي هاي راهبردي آب شركت آب و فاضلاب به عنوان ثروت عمومي، خواستار تسريع در اجراي نقشه جامع شبكه آب و شناسايي وضعيت فشار و دبي آب در سطح شهرها شد.
وی از اراده معاونت بهره برداري شركت آب و فاضلاب آذربایجان غربی در پياده سازي اصول مديريت جامع تامين، انتقال و توزيع آب خبر داد و بر ضرورت تعامل و همفكري تمامي مديران امورها و مسئولين ذيربط حوزه بهره برداري تاكيد كرد.
در اين جلسه مديران امورهاي اب و فاضلاب ماكو، شوط، پلدشت و رئيس اداره بازرگان، گزارشی از اقدامات خود در مديريت تامين آب، كاهش هدررفت و ساماندهي انشعابات غيرمجاز را ارائه کردند.
در پايان این جلسه مقرر شد در جلسه بعدي مجموعه اقدامات عملي در زمينه مديريت توليد و توزيع و اجراي مباحث این جلسه توضيح داده شده و مشكلات موجود مورد بحث و بررسي كارشناسي قرار گيرد.